• 2018 Nov. 12.
  15:47

  Az erdei kiránduló- és pihenőhelyekhez megkezdődött a tájékoztató táblák tartalomfejlesztése, és augusztus végén hat helyszínen ki is kerültek a gyalogos és kerékpáros túraútvonalakat térképen bemutató táblák.

  A túraajánlók a projekt weboldalán digitálisan is elérhetővé váltak, részletes útvonalleírásokkal, koordinátákkal, fotókkal, a látnivalók ismertetésével kiegészítve.

  A projekt keretében öt erdei kirándulóhelyet (Kálócfán, Bödeházán, Újudvaron, Kistolmácson, valamint Zsigárdon) és két erdei pihenőhelyet (Obornakon és Zalalövőn) alakítottunk ki.

  Az erdei vasúthoz kapcsolódó egy-kétnapos tematizált programcsomagok kidolgozása is befejeződött, ezek szintén megtalálhatók a honlapon. A helyi termék programcsomagok, a gyalogos erdei élménycsomagok, a kerékpáros élménycsomagok, a bunkertúra és az olajbányászati túra programcsomag közös jellemzője, hogy a térség jellegzetességének, kultúrájának, szolgáltatásainak megismerése mellett kisvonatozás is kapcsolódik hozzá, népszerűsítve ezzel az erdei vasúti közlekedést.

   

  KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA:

  Megújultak erdei pihenőhelyeink