• 2018 Nov. 19.
  11:03

  A ZALAERDŐ Zrt. fotópályázatot hirdet, melynek témája: „Család a természetben”.

  Beküldési határidő: 2018. november 30.!

   

  A ZALAERDŐ Zrt. fotópályázatot hirdet, melynek témája: „Család a természetben”.

  Kérünk mindenkit, aki pályázni szeretne, hogy a részvételi feltételeket figyelmesen olvassa el!

  Részvételi feltételek

  1. Pályázat kiírója:

  ZALAERDŐ Zrt. (8800 Nagykanizsa, Múzeumtér 6.)

  2. A Pályázat keretében az alábbi helyszíneken készült családi fotókat várunk:

  Kistolmácsi forrás erdei kirándulóhely

  Kálócfa „Mókus” erdei kirándulóhely

  Zalalövő „Macskás” forrás és erdei pihenőhely

  Bödeháza erdei kirándulóhely

  Obornaki egzótás erdei pihenőhely

  Csibiti-tó erdei kirándulóhely

  Zsigárdi erdei kirándulóhely

  A helyszínek elérhetősége:

  3. A Pályázaton résztvevő személyek:

  A Pályázaton részt vehet minden nagykorú, cselekvőképes személy, amatőr fotós.

  4. Pályázat leírása és menete:

  A pályázók legfeljebb 10 darab, saját maguk által készített digitális felvétellel nevezhetnek, melyeknek teljes felhasználási jogával rendelkeznek. A pályázatra beküldhető képeknek minimum 8 megapixel nagyságúaknak kell lenniük. Formátum: JPG.

  A nevezéshez szükséges megadni a Pályázó teljes nevét, a fotó címét és a helyszínt ahol a fotó készült (NÉV, FOTÓ CÍME, és HELYSZÍN a fájlnévben az alábbi minta szerint:

  KOVÁCS_GERDA_ŐSZ_AZ ERDŐBEN_OBORNAK)

  A pályázaton való részvétel ingyenes, nevezési díj, regisztrációs díj nincs!

  A fotókat 2018. november 15-től 2018. november 30-ig várjuk a kozjolet@zalaerdo.hu e-mail címre (Google Drive link, vagy valamilyen fájlküldő használata javasolt!).

  A Kiíró fenntartja a jogot, hogy a pályázatokat saját szempontjai alapján megszűrje, és a pályázatban szereplő témától jelentősen eltérő illetve a vulgáris, obszcén pályázatokat kizárja a pályázatból külön értesítés nélkül.     

  A pályázaton való részvétel hiányosságáért/hibájáért, a megküldés sikertelenségéért, az internetes rendszer lassúságért, leállásáért a Kiíró nem vállal felelősséget. A határidő után beérkezett, hiányos, a kiírásnak nem megfelelő pályázatokat nem áll módunkban figyelembe venni a pályázatok elbírálásakor. A benyújtást követően hiánypótlásra nincs lehetőség.

  5. Pályázatok elbírálása:

  A beérkezett pályázatokat a Kiíró által létrehozott zsűri bírálja el, első tíz helyezett kerül kiválasztásra.

  6. Nyeremények:

  A Kiíró a Pályázat nyerteseit elektronikus úton, e-mail-ben értesíti 2018. december 20-ig a nyereményről és az átvétel menetéről. A nyeremények másra át nem ruházhatóak, készpénzre át nem válthatóak.

  I. helyezett nyereménye: három nap, két éjszaka a Zsigárdi Erdei Lakban ellátás nélkül (a foglalás 2019. június 30-ig lehetséges, max. 5 fő részére)

  II-X. helyezett nyereménye: ajándékcsomag, mely a következőket tartalmazza: Povics Noémi „Vár az erdő!” című könyve munkafüzettel erdei kirándulásokhoz + meglepetés ajándékok.

  7. Szerzői jogi és adatvédelem:

  A Kiíró a pályázati anyagból származó képeket térítés nélkül felhasználhatja a szerző nevének feltüntetésével a Zalaerdő Zrt. webes felületein, kiadványaiban a pályázat lezárását követően.

  A pályázati anyag beküldése igazolja, és tanúsítja, hogy a pályázaton részt vevő elfogadja a jelen részvételi feltételeket és a beküldött felvételek a pályázó szellemi termékei, ezért korlátozás nélkül, szabadon teljes körű joggal rendelkezik felettük, valamint a fotók felett harmadik személy semmilyen jogokkal nem rendelkezik, a képeken esetleg látható személy személyiségi jogait nem sérti. A pályázó, a pályázaton való részvételével tudomásul veszi, hogy a fotók bemutatásával okozott bármely személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a Pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

  Pályázó a pályázaton való részvétellel kifejezetten hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adatait a Kiíró a pályázat lebonyolítása céljából a vonatkozó törvényi rendelkezéseknek megfelelően kezelje, és azt díjmentesen és jogszerűen felhasználják, és a lebonyolítás illetve a nyeremény felhasználása érdekében azt harmadik félnek e célból átadja. Pályázó a pályázaton való részvétellel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a nyertes nevét, és lakóhelye városának nevét, helyezését és nyereményét a Kiíró az internetes honlapján nyilvánosságra hozza.

  A pályázó 2018. november 30-ig bármikor visszavonhatja részvételét, egy a lenti e-mail címre küldött levéllel.

  A pályázat szervezője fenntartja a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül módosítsa a pályázat feltételeit, ill. a lebonyolítás menetét, határidejét.

  ZALAERDŐ Zrt.

  8800 Nagykanizsa, Múzeum tér 6.

  E-mail: kozjolet@zalaerdo.hu