• 2018 Már. 12.
  09:22

  A Holnapocska Közhasznú Nonprofit Kft. a “GO IN NATURE” program keretein belül megvalósuló fejlesztéseinek köszönhetően a Zalaszabarban táborozó gyermekek szórakoztató és játékos tanulást segítő élményelemek segítségével tölthetnek el hasznos és emlékezetes órákat.

  A tematikát illetően a régió életét, környezeti értékeit is nagyban meghatározó őselem, a víz erejét, körforgását, hasznosítását és szabályozását mutatja be modern, interaktív, látványos szemléltető eszközökön keresztül. Az interaktív játékok minden korosztály számára tartalmas kikapcsolódást nyújtanak. A központ beltéren működik, ennek köszönhetően egész évben, időjárástól függetlenül látogatható.

   

  Élményterápiás táborok, programcsomagok 

   

  Több platformon valósulnak meg fejlesztések, amelyek elősegítik a már működő térítésmentes táboroztatás minőségi feltételeit. A projekt keretében megvalósuló eszközbeszerzések lehetővé teszik az élményterápiás táborok ideje alatt a játékos tanulást interaktív oktató környezet megteremtésével.

   

  Tanulmányi kirándulásokhoz programcsomagok, valamint a gyermekek ismereteit bővítő foglalkoztató füzetek készülnek, amelyek segítségével a Holnapocska Tábor elvei mentén megismerkedhetnek a tábort körülvevő természeti környezettel, a Kis-Balaton növény- és állatvilágával, kincseivel, elkalauzolja őket a helyszínen játszódó ifjúsági regény, a Tüskevár helyszíneire is.

   

  A GO IN NATURE program keretében megvalósuló fejlesztéseket online felületeken: rendelkezésre álló saját weboldalakon, a projektpartnerekkel közös social media felületeken, valamint megyei és országos lapokban, turisztikai portálokon, rádióban, bemutató akciókon, hazai és szlovén kiállításokon népszerűsíti a Holnapocska Közhasznú Nonprofit Kft. Három alkalommal a „Mosolykert” elnevezésű nyilvános gyermeknap keretein belül vezetett program keretében ingyenes bemutatót tartanak a tábor területén.

   

  A program keretein belül 4 darab 6 napos térítésmentes gyermektábor valósul meg, táboronként 50 szlovén és magyar gyermek részvételével, teljes ellátással, programokkal.

   

  KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA:

  Interaktív oktató környezet a Holnapocska Táborban