• 2018 Már. 12.
  09:25

  A vezető kedvezményezett (Muraszombat Város Önkormányzata) képviseletében dr. Aleksander Jevšek 2017. március 27-én aláírta a GO IN NATURE című projekt támogatási szerződését.
  A projekt megvalósítási időszaka 2017. március 1-jétől 2020. február 29-ig tart.

  A projekt hivatalos nyitórendezvényét 2017. május 16-án tartottuk szakmai tanulmányúttal egybekötve 45 fő részvételével. A program keretében a dél-zalai, szlovén határhoz közel eső térség látványosságait mutattuk be a résztvevők számára, akik között köszönthettük többek között dr. Aleksander Jevšeket, Muraszombat város polgármesterét, a partnerek képviselőit, valamint dr. Kovács Ildikó külgazdasági attasét is, aki Magyarország Lendvai Főkonzulátusa képviseletében vett részt az eseményen.

   

  hivatalos megnyitó a bödeházai Barátság Parkban volt, melynek különleges hangulata magával ragadta a megjelenteket. A nap folyamán ellátogattunk a Lentiben található kiállítótermünkbe, a vasútüzembe, majd a Budafai Arborétumba, és végül a Vétyemi Ősbükkösben zártuk a napot.

   

  A résztvevők kellemes élményekkel teli napot tölthettek el, a Szlovéniából érkezők nagy része egyáltalán nem ismerte a bemutatott helyszíneket, melyek a későbbiekben a térség többnapos programcsomagjainak részei lesznek.

   

  Gál Károly, Godinek-Tóth Anita

  Fotó: Godinek-Tóth Anita

   

  KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA:

  Elindult a GO IN NATURE projekt

   

  ESEMENÉNYNAPTÁR:
  2017. május 16. A projekt hivatalos nyitórendezvénye