A Zalaerdő Zrt. Magyarország délnyugati részén, Zala megye területén, 56 ezer hektárnyi állami tulajdonú erdőben gazdálkodik. Cégünk fő feladata, hogy a ránk bízott, kiváló minőségű erdőket értékükhöz mérten megőrizzük, gyarapítsuk, szakszerűen kezeljük, s a vonatkozó törvények alapján hajtsuk végre a fakitermeléseket és az erdőfelújításokat.

Főbb tevékenységi köreink közé tartozik a mag- és csemetetermelés, a dísznövény- és karácsonyfa-termelés, az erdősítés, a fakitermelés és fafeldolgozás, a vadgazdálkodás és a vasútüzemeltetés.
Mindemellett célunk az is, hogy az erdeinkbe érkező kirándulók, turisták jól érezzék magukat, elégedettek legyenek közjóléti szolgáltatásainkkal.

 

Büszkén mondhatjuk el, hogy egyre többen keresik fel közjóléti létesítményeinket, arborétumainkat, tanösvényeinket, horgászvizeinket, s növekszik a Csömödéri Állami Erdei Vasúttal utazók száma is.

 

A hozzánk ellátogató családok, óvodai és iskolai csoportok friss levegőn, üde környezetben pihenhetnek, túrázhatnak

...és igény szerint szervezett kiránduláson, túrákon és az erdei iskolai foglalkozásokon sok-sok információval gazdagodhatnak.

 

Erdei szálláshelyeink csendes, nyugodt környezetben kínálnak pihenési lehetőséget a több napra érkező látogatók számára.

 

További információk weblapunkon: www.zalaerdo.hu